Edhe kjo ndodhë në QKUK “avullohen” dorezat e dyerve (VIDEO)


Në Klinikën e Radiologjisë në QKUK po punohet në kushte me rrezíkshmëri për stafin shëndetësor, për shkak të punimeve të dobëta që janë bërë gjatë renovimeve vitin e kaluar. Një teknik i kësaj klinike ka publikuar një video ku shihet se në dhomën e rëntgenit dera e cila e mbron teknikun nga rre zatimi, duhet të mbyllet me një konop pasi mungon doreza e derës. Tekniku në postimin e tij ka deklaruar se në këto kushte po rrezikohet shëndeti i tyre nga rrezatimi i pajisjeve Mé póshté ndíqní pámjet nga Qkuq.

Ai ka thënë se për këto prob leme është në dijeni edhe menaxhmenti i klinikës.
“Shume pune ne Radiologji, me rrezikshmeri te larte dhe aspak mbrojtje. Kjo eshte edhe me e tme rrshme kur e mendon qe renovimet ne kete klinike jane be vitin e kaluar. shkruar Fisnik Thaqi.