Edhe kjo ndodhi, Selimi “mbron“Hashim Thaçin , Kjo që tha është e pabesueshme


Shefi i Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi, ka thënë se shpreson që Gjyk ata Specíale të mos i konfirmojë ak takuzën për presidentin Hashim Thaçi dhe të tjerëve. Ai ka thënë se pavarësisht se Thaçi ishte njëri ndër sponsorízuesit e kësaj gjy kate, nuk i dëshirojnë ak takuzë asnjë ish-ush tari të UÇK-së mé póshté ndíqní vídeón ne Rubikon.

“Shpresojmë që Gjy kata Specíale të mos i konfirmon Thaçit ak takuzën. Edhe pse Thaçi është njëri ndër sponsorizuasit e kësaj gjy kate, por ne jemi kundër sepse kríme ka bërë Serbia e jo UÇK-ja”, tha ai në Rubikon.