Edhe për Ramazan hajnat nuk ndalen, Vidhen 800 euro në një lokal në Prishtinë

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person ka hyrë në një lokal në Prishtinë dhe iu kishte h edhur s prej në sy, dy personave të cilët gjendeshin në atë lokal.

Më pas, i njëjti kishte arritur të v jedhë 800 euro nga arka e lokalit.

Sipas p olicisë rasti është duke u h etuar edhe më tutje.

“Dy v iktimat një mashkull dhe një femër kosovarë kanë informuar se një i d yshuar i pa njohur u ka h edhur s prej dhe më pas ka g rabitur rreth 800 euro para nga arka e lokalit. V iktimat kanë pranuar t retman m jekësor. Rasti është duke u h etuar nga nj ësitë relevante”, bënë të ditur policia.