Edhe pse të ndarë, Do të habiteni se çfarë gjesti të bukur bën Nora për Robertin


Prej kohësh, Nora Istrefi dhe Robert Berisha s’janë më bashkë, por janë ndër të paktat çifte të ndara në paqe dhe marrëdh ënia e tyre është për t’u pasur zili.

Ata takohen shpesh bashkë për shkak të vajzës, Renee, shkojnë me udhëtime bashkë, hanë dreka e darka e janë shokët më të mirë të njëri-tjetrit. Madje, ata janë mbështetja më e madhe e njëri-tjetrit dhe këtë e dëshmojnë herë pas here.

Roberti është i pari që publikon projektet e reja të Norës, duke i dhënë asaj mbështetjen e tij maksimale, ndërsa diçka të tillë e ka bërë edhe Nora.

Duke qenë se ish-partneri i saj do të nisë një emision të ri të titulluar “Robi plaket kur don vet”, këngëtarja e ka shpërndarë njoftimin në llogarinë e saj në Instagram.