Edona e publikon Gilin në këtë gjendje siç nuk e keni parë (FOTO)

Edona Llalloshi është një ndër këngëtaret më të veçanta në skenën shqiptare. E fjalët e njëjta mund ti themi edhe për këngëtaren e dashur Gilin, e cila po ashtu i ka qëndruar besnike pamjes që ja fali Zoti.
Ndonëse jemi mësuar që këngëtaret ti shohim çdo herë të grimosura, me filtër e photoshop, ka raste kur edhe e lëshojnë veten. Tek sa në një foto shihen Edona, Miloti, Iliri dhe Gili, gjithë vëmendjen e mori kjo e fundit e cila u shfaq pa pikë grimi Klíkó mé póshté pér tí paré fótót.