EKSKLUIVE/ Albulena Haxhiu sapo tregoi një sekret të madhë

Zyrtarja e Lëvizjes Vetëvendosje, Albulena Haxhiu, ka deklaruar se moscertifikimi i Albin Kurtit për zgjedhjet parlamentare ishte nje m otiv politik.

Ajo thotë se VV-ja dhe Kurti kane qene ta,rget ku me çdo kusht deshen t’i pamund.ësojnë qeverisjen kësaj partie. Sipas saj, kryesu,esja e KQZ-së, Valdete Daka, PDK-ja, LDK-ja dhe Lista Serbe deshen ta ndalojne certi.fikimin e listës së kë,saj parti.

“Motivi kryesor haptazi është politik dhe për target e kane pa.sur Lëvizjen Vetëvendosje. Ata deshen me çdo kusht që t’ia pamundësojnë qeverisjen VV-së dhe Albin Kurtit, na kanë halë në sy, sepse tek ne shohim vullnetin e madh të qytetarëve për ndryshim. Mos harroni, janë po ata të njëj tit që e rrë.zuan Qeverinë Kurti në mes të panddemisë, të njëjtët që formuan qeveri të jash,tëligjshme e qeverisën jashtël.igjshëm për gjashtë muaj.