Ekskluzive: Edhe motra e Almedës ia fali zemrën këtij turku të famshëm

Familja Abazi e kanë bukurinë me gjene.

Nëna, Almeda dhe motra e saj Ilda janë tri bukuroshet e kësaj familje, të cilat po ashtu ngjasojnë shumë njëra me tjetrën.

Almeda dihet se është e martuar dhe ka krijuar familje me aktorin turk që e njohin të gjithë Tolgahan Saysman.

Ndërkohë që edhe motra e saj Ilda ia ka falur zemran një turku po kaq të famshëm, por me një profesion tjetër.

Ajo është në lidhje me baskebollistin e njohur Kenan Sipahin./Kosovarja