Eksluzive: Del video e rrallë ku Biden flet për shqiptarët


Kandidati demokrat për president të SHBA, Joe Biden, njihet si një nga personat që mbështeti fort brenda Shtëpisë së Bardhë, fushatën bom barduese të forcave të NATO-s gjatë lu ftës së Kosovës. Para fushatës aktuale për president ai lëshoi një deklaratë lidhur me vizionin e tij të marrëdh ënieve të SHBA me Shqipërinë dhe Kosovën mé póshté mund ta shíhní vídeón nga Biden.

Në deklaratën e Bajden thuhet se ai do të insistojë që të vendoset drejtësi për krímet e luf tës në Kosovë, vendosjen e trupave usht arake.