Eksperimenti që po ‘çmend’ të gjithë: Shikoni si një burrë e çon në ajër maskën

Maskat sot janë bërë përditshmeri e të gjithëve, kjo për shkak të COVID-it.

Një burrë ka bërë një eksperiment me maskë të cilën e çon në ajër përmes zjarrit.

Kjo video është bërë virale dhe po çmend ‘rrjetin’.