Elvis Naçi i i shpëton jetën vajzës dy muajshe, Vëllai i saj i vogël rrëqethi me fjalët


Sot ka arsye që prindërit e Esrës vetëm 2 muajshe të gezojnë sepse falë ndihmës së shqiptarëve për nd ërh yrjen e saj në kokë u siguruan fondet e duhura.

E ëma e saj Erjola të premten e kaluar apeloi për ndihmë duke thënë se i duheshin 10.000 euro për valvulën në kokë.

Esra po për keq ësohej dita-ditës dhe kishte nevojë emergjente për një nd ërh yrje të dytë në kokë. Eneida Xhelili, moderatorja e emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” ka takuar Erjonën në spital, ajo i ka qëndruar afër si dy shoqe në momentet e vështira kur vajza po i nënshtrohej op era cionit.

Edhe Amari e përjeton sëmundjen e Esrës “ajo është tek spitali, unë e dua shumë motrën e përqafoj dhe e puth” shprehet djalit. E

Edukatorja thotë se djali është i mbyllur në vetvete dhe i qëndron larg teksa nuk ka dëshirë të shkojë në kopësht “Sot e morëm më herët, se duam t’ja heqim mendjen teksa motra operohet, madje edhe emrin djali i vogël ia ka vënë. E puth tek këmbët dhe tek dora por jo tek faqet.