Emocionale/ Plaka e pasur që kërkon lëmosh në derën e Xhamisë! (Video)

Rruga më e shpejtë e afërsisë me Zotin është leximi i shpeshtë i librit të shenjtë dhe dëgjimi i tij me sidotje dhe meditim. Në këtë video do t’ju sjellim një ngjarje tejet emocionuese të një lypseje të moshuar, shkruan pemajetes.com.

Qëndronte para xhamisë çdo ditë, kërkonte lëmoshë. E një ditë, imami i xhamisë e pyeti: përse qëndron këtu oj loke, kur dihet se je nga një familje e mirë dhe djali i yt është njëri i mirë.

Përgjigja e saj ka befasuar imamin e xhamisë, dhe jo vetëm atë, por të gjithë ata që kanë dëgjuar këtë histori tejet emocionuese. /pemajetes.com

Shiko videon e më poshtme për të kuptuar përgjigjen e lokes: