Emocionohet Beka, babai i tij e kalon operacionin me sukses (Video)

Gjatë natës së sotme të spektaklit Prime të Big Brother VIP Kosova, MC Beka është ftuar për një bashkëbisedim me studion nga dhoma e rrëfimeve, brenda të cilës iu kumtua një lajm me rëndësi.

MC Beka e kuptoi se babai i tij e kishte kaluar me sukses operacionin e amputimit të gishtit, ndërsa nuk kanë munguar emocionet dhe lotët e gëzimit.

Ndiqeni spektaklin LIVE në platformën YouTube.