Emocionuese: Pas 20 vjetëve martesë, çifti nga Kosova bekohet me fëmijë! (Video)


Priti plot 20 vjet që të shijojë një moment si ky. Sofije Janoves dhe bashkëshortit të saj, Arsimit, u buzëqeshi fati duke i bekuar me një fëmijë, i cili sot është 14 vjeç. Dikur, një moment si ky ishte vetëm një ëndërr. 57-vjeçja e gëzon sot epitetin e nënës, pas shumë përpjekjeve. Derisa ishte në fazën e terapive, ajo dhe bashkëshorti ishin përballur me sfida /Pamje mePosht

Zonjës Sofije i kishte v dekur nëna, ndërsa bashkëshortit të saj, babai. Marrja e t erapive jashtë vendit, ia pamundësoi atyre të jenë të pranishëm në v arrimet e prindërve.