Endrit Thaçi a je ti? Shikojeni çfarë skiatori është ai (Video)


Endrit Thaçi njihet si njëri prej atyre djemve të politikaneve që nuk kursehet nga luksi Ai është parë shpesh si njëri prej djemve që ka shëtitur botën, derisa pushimet më parë i bënte në vende të ndryshme të botës, si në Romë, Dubai, Vjenë dhe vende të tjera. Por sot ai ka zgjedhur që të na tregojë se nuk është më në vendet me ekzotike të botës por që pushimet dimërore po i kalon në Brezovicë mé póshté mund ta shíhní vídeón nga Endriti.

E duket se djali i presidentit është edhe një skiator i mirë, pasi që nga video duket se di shumë mirë të skijojë që duket se është perfekt.