Endrit Thaçi: Do të më merr malli shumë, të pres me padurim në shtëpi Babi


Pasi presidenti Thaçi njoftoi për konfirmimin e akt akuzës ndaj tij dhe dorëheqjen, djali i tij, Endriti ka dalë me një postim dedikuar babait.

Endrit Thaçi ka thënë se babai i tij ka fituar betejën e lirisë dhe si shtet jemi të lirë.

Tutje ai shkruan se do ta marrë malli “por do të festoj çdo ditë me buzëqeshje dhe kokën lartë fitoret e tuja me mamin, familjën tonë, shokët. Do të pres me pa durim edhe pse shpejtë do të kthehesh në shtëpi”.