Endrit Thaçi: Të rinjtë duhet më punu, ka boll vende pune në Kosovë..


Djali i presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, Endrit Thaçi dje për herë të parë ka dal në një intervistë për media ku ka folur për jetën e tij dhe për rininë e Kosovës, të cilët i ka krítíkuar.

“Të rinjtë duhet me punu jo mu sill kafeve. Ka plot vende pune ne Kosove.

“THUMB” është seksion i lajmeve satirike të Gazeta Kosoves, lajmet e paraqitura këtu nuk korespondojnë me të vërtetën. Çdo përngjasim është i qëllimshëm për arsye përqeshjeje të fenomeneve të mbrapshta.