Endriti krenar me babanë: Publikon videon kur Biden e quan Thaçin, George Washingtoni i Kosovës


Endrit Thaçi, djali i ish- presidentit Hashim Thaçi duket t’i jetë gëzuar fitores së Joe Biden, i zgjedhur si presidenti i 46-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Në InstaStory, ai ka publikuar një video të përbashkët të Thaçit përkrahë Biden, i cili vite më parë e kishte quajtur George Washingtoni i Kosovës KIíkó mé póshté pér Vídeón nga Endriti.

Vlen të përmendim faktin se ish- presidenti Thaçi që bashku me Kadri Veselin dhe Rexhep Selimin u transferuan gjatë ditës së enjte për në Hagë.