Erdhi nga Zvicra, jeton në Kosovë dhe merret me bujqësi (Video)


Zvicerani la gjithçka për të jetuar në Kosovë. Ai në emision tregoi se ideja për tu shpërngulur në Kosovë ka ardhur pas një aksídenti që ai ka pasur ku gati e ka humbur jetën, dhe kjo e ka shty atë të mendoj se çka të bëjë me jetën e tij (Mé póshté ndíqní pámjet)

Ai tregoi se jeta në Kosovë po i duket shumë mirë, pasi siç tha njerëzit janë shumë mikpritës dhe se deri tash nuk ka pas asnjë problem./21Media