Erdogan: Ne gjunjëzohemi para Allahut dhe nuk gjunjëzohemi para asnjë fuqie tjetër


Presidenti Recep Tayyip Erdogan pamjet nga një miting ku shprehej me fjalët: “Ne gjunjëzohemi para Allahut. Ne nuk jemi gjunjëzuar dhe nuk do të gjunjëzohemi para asnjë fuqie tjetër” i postoi në median sociale “Twitter” me shënimin “Një rikujtim i shkurtër”.

Në videon e postuar me shënimin “Një rikujtim i shkurtër” Presidenti Erdogan i drejtohet popullit në një miting dhe në këtë pjesë të shkurtër të videos ai thotë: “Ne gjunjëzohemi para Allahut. Ne nuk jemi gjunjëzuar dhe nuk do të gjunjëzohemi para asnjë fuqie tjetër. Ta dini këtë”.