Fal pandemisë njerëzit e politikës dhe milionerët u pasuruan për 27% më shumë


Miliarderët kanë përjetuar rritje rekorde të pasurisë së tyre gjatë pandemisë, teksa shefat ekzekutivë të teknologjive kanë fituar më së shumti.

Personat më të pasur në botë kanë regjistruar rritje prej 27.5 për qind apo 10.2 trilionë dollarë amerikanë pasuri, nga prilli deri në korrik të këtij viti, bazuar në një raport të bankës zvicerane, UBS