Familjari “befason“ me deklaratë për të afërmin që humbi jetën nga Koronavirusi, Ja çka zbuloi


Një qytetar, i cili ka preferuar që të ruhet anonimati, në një intervistë për Fax News ka zbuluar detaje tr.onditëse për të afërmin e tij i cili ka ndërruar jetë si pa.sojë e Covid-19.

Qytetari ka deklaruar se k.ufomës as nuk i bëhen shërbimet e duhura fu.nerale, të cilat mbulohen nga shteti, duke shtuar edhe një detaj tro.nditës që ku.foma mbështillet me një plasmas të hollë.
Ai tha se ka hapur ar.kivolin pasi donte të shikonte nëse ishte i afërmi i tij, dhe tha se e kishin mbështjellë vetëm me një qesë plasmasi. Po ashtu ai deklaroi se edhe va.rri nuk ka pllaka anësore dhe ka rrëshqitur tërësisht.