Fatmir Limaj: Ivica Daçiq është “këlysh“ i Millosheviqit


Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se janë disa deklarime të drejtuesve shtetëror të Serbisë të cilët e konfírmojnë atë që kemi ditur dhe kjo ai thotë se duhet të na shërbejë për të ngrítur alar min tek ndërkombëtarët për të parë se kush po e drejton një shtet të cilit rrallë herë ata i duartr okasin dhe që po shkon drejt íntegrímeve evropiane.

“Ja kujt po i jepni përparësi dhe me qíndra miliarda po investoni në një vend ku drejtuesit e atij vendi kër cënojnë të gjithë ata që duan ti zbulojnë krímet e së kaluarës. Është alar mante të dëgjosh ata njerëz që kanë qenë bartës të pushtetit dhe gjenocídit që kanë ushtruar në ish jugosllavi”, ka thënë ndër të tjera Limaj në seancën ku po debatohet për deklaratat e drejtuesve serb në raport me të pagjeturit.

Ai ka përmendur disa zyrtarë të lart serb të cilët kanë dashur që të njoftojnë opinionin pu blik me disa masa kra të kryera nga shteti serb, por që janë kundërshtuar nga aparati shtetëror.

“Por, regjími thotë se nuk duhet ti zbulojmë sepse nëse zbulojmë kush do të vijë të investoj në Serbi, kudo që lëvron gjen esh tra të njerëzve Ka qenë konse nsus i he shtur për të fshehur krímet në Serbi”, ka shtuar Limaj.

Më tutje, Limaj e ka quajtur kël ysh të Millosheviqit, kryetarin e Kuvendit të Serbisë Ivica Daçiq i cili del hapur dhe thotë që kushdo që donë mi zbulu va rrezat masíve nuk është serb.

“Kryetari i Kuvendit hapur kër cënon dhe ka punuar hapur me fshehë krímín. Ai ose ministri i Rendit shkojnë në Bruksel dhe na flasin për demok raci. Prandaj për këtë arsye dhe shumë tjera Kuvendi t’ia dërgoj një letër Brukselit zyrtar dhe t’i thonë se si mund ta pres Daciqin i cili që ka qenë kreator i krímeve që kanë ndodhur në Ish Yogosllavi”, ka theksuar Limaj.

Related Posts

Darci Lynne sings cowboy duet with a puppet and she blows the audience away with her yodeling

Darci Lynne has her own show in Vegas now and this type of performance is a good example why. She’s got a lot of talent! When she…

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…