Fatmir Limaj: o Burra, Mos e votoni Gjykatën Speciale, ja çka do na pret (Video)


Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, në kohën kur ishte votuar Gjykata Speciale në gusht të vitit 2015, u kishtë bërë thirrje deputetëve të Kuvendit të Kosovës të mos e votojnë këtë gjykatë sepse vendi do të futet në një sítuatë ku do të ketë pas oja të mëdha për vendin mé póshté ndíqní vídeón nga Limaj:

Limaj i ishte drejtuar kryetarit të Kuvendit asokohë Kadri Veselit dhe ish zv-kryeministrit Hashim Thaçi që të mos lejojnë shtrimin e kësaj cështje në Kuvendin e Kosovës.