Fatmir Sejdiu godet Isa Mustafën: Thoshte fitoj me duar në xhepa, fitoi me…


Ish-presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu ka thënë në emisionin Pressing në T7 se e ka paralajmëruar rënien e LDK’së prej vitit 2010. Ai thotë se është i d ëshpëruar me qëndrimet e strukturave tërë këtë kohë. Sejdiu ka qenë ish-kryetar i LDK’së derisa ishte detyruar të lëshojë këtë pozitë pasi shkeli Kushtetutën kur e mbajti këtë post si dhe atë të presidentit të Kosovës /Pamje mePosht

Jam i befasuar se si shumica e anëtarëve se si kanë lejuar të vijë deri këtu dhe të lejohet ajo udhëheqje”, tha ai. /Express