Fatmir Sejdiu: Hashim Thaçi nuk e shpalli pavarësinë, por ja kush!

Ish-presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu ka folur rreth shaplljes së Kosovës shtet më 2008 dhe peripetitë deri në atë ditë.

Ndër të tjerash, Sejdiu thotë se Hashim Thaçi nuk e shpalli Pavarësinë si kryeministër, por vetëm e lexoi si document.

‘’Nga kryeministri Hashim Thaçi ishte lexim i dokumentit, jo shpallje e pavarësisë. Shpalljen e bëri Parlamenti i Kosovës’’, ka thënë Sejdiu.