Fatos Lubonja vjen me një deklaratë të madhe për Ish Krerët e UÇK-së!


“Ak uzat ndaj ish-Iuftëtarëve të UÇK-së janë gjysmat janë nga shqiptarët, për vr asjen e shqiptarëve nga këta njerëz. Rama e përdor për ka uzë elektorale me këtë kauzë. Rama sajon rr ena në sy të botës dhe gjen ar mikun, e nuk na thotë se duhet të presim gjy qin në Hagë ndaj atyre që po gjy kohen”, tha Lubonja.

Fatos Lubonja theksoi se i duket qesharake që të merret me çështjen e një kasete, që thuhet se mund ta ketë fshehur Basha.

“Të futemi në një si tuatë të tillë, unë ndihem qesharak. Kaseta ka dalë dhe kjo ak uza që Basha sikur qenka agj ent serb, është qesharake. Rama me këto ak uzat për Dick Martyn etj na dë mton në imazhin ndërkombëtar. Mund të jetë edhe e gjitha e stísur. Tani po del se armiku ynë është UNMIK dhe ndërkombëtarët na e paskan faj.

Këtu është ska ndali. Kjo më duket gënje shtër e rëndomtë. Këto janë fake news ba nale, që bëhen për qëllime elektorale, duke i bërë shqiptarët buda llenj. Ak uzat e bëra ndaj ish-Iuftëtarëve të UÇK-së janë bërë nga të huajt. Ne merremi kush bashkëpunoi me “ar mikun” e brendshëm dhe të jashtëm. Kjo është të merremi me ak uza qesharake”, tha Lubonja.