Festa e Fitër Bajramit! Një burrë shqiptar u fut mes besimtarëve, ishte pa rroba i lyer me benzinë: S’ka Zot do i jap fund jetës

Një i ncident ka ndodhur në sheshin Skënderbej gjatë faljes së Namazit të Fitër Bajramit , në kohën kur mijëra besimtarë gjendeshin në shesh.

Një burrë rreth 40 vjeç, i zh veshur lart, është l yer me ben zinë dhe është përpjekur t’i vërë zj arrin vetes duke bërtitur “S’ka Zot, duhet ikur nga kjo jetë dhe të tjera fjalë në përçartje të plotë.”

Fatmirësisht ai është kapur në kohë nga besimtarët që e kanë shtrirë në shesh dhe e kanë mbajtur aty derisa kanë mbërritur forcat e Po lic isë dhe e kanë marrë. Edhe në momentin kur ishte i kapur nga të dyja krahët nga Policia, burri vazhdontë të lëshonte britma e thirrje.