Fifi e bën horë ‘shqiptarin’ që po lutet që Serbia të pushtojë prapë Kosovën

Fifi është nga artistet më të dashura shqiptare të momentit.

Këngëtarja e njohur është mjaft aktive në rrjetet sociale aty ku ndiqen nga një numër i madh i fansave të saj.

Por krahas atyre që e përkrahin e urojnë vazhdimisht ka edhe të tillë që bëjnë komente n egative.
Një nga personat që e ka t merruar Fifin me komentet e mesazhet e tij, ajo ka vendosur ta publikojë duke i zbuluar identitetin.

Personi në fjalë i ka shkruar këngëtares duke u lutur që Serbia ta pushtojë Kosovën.
“Dhe ja pra miq, e nis një super dite dhe vjen një koment i tillë…sa i ligë duhet të jesh t’ i urosh fatkeqësi dikujt. Sa i ligë dueht të jesh me ti urosh hyrjen e armikut në konak dhe po flasim për të njëjtit që na shkatërruan emocionalisht, ekonomikisht, psikologjikisht, na vranë e na përdhunuan e na masakruan….na lanë mbrapa në cdo aspekt. E sikur ky komenti kam marrë edhe disa të tjerë të cilat nuk e di pse nuk i kom nxjerr ma herët. Më vjen keq që bëhemi bashkë veç kur ka ndeshje futbolli, bëhëmi patriotë vec kur bëhet gol”, shkruan Fifi.