Fiona 10 vjeçe tregon si ndodhi aksidenti në Gjermani, ku vdiqen 3 familjarë (Video)


Fiona, vajza 10 vjeçare e Zaim Krasniqit, e cila shpe toj nga aksídenti i djeshëm ku humben jetën babai, vëllau dhe djali i agjës së saj, ka rrëfyer për familjarët e saj se si ndodhi aksídenti tragjík.

Ajo ka rrëfyer për familjarët se shkak i aksidentit ishte moti i lígë dhe se vetura që ata po vozitnin rrëshqíti si pas ojë e lagështísë, duke godítur kështu kamionin.

Përndryshe, nëna e Fionës dhe vet Fiona janë jasht rrezíkut për jetë./RepublikaOnline.net