Fjalimi emocional i Thaçit: Kjo nuk është lamtumirë, por veç mirupafshim

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi sapo ka bërë të ditur se sot është njoftuar për konfirmimin e ak takuzës së ngrítur nga Specialja. Jam në dispozicion të drejtësisë, duke besuar në drejtësi unë besoj në të vërtetën, pajtimin dhe të ardhmen e shtetit dhe shoqërisë sonë mé póshté ndíqní fjalimin e Thaçit:

Prandaj sot më shumë se kurrë ju lus dhe ju bëj thirrje që të mos humbisni shpresën, durimin deh besimin . Sot më shumë se kurrë ju ftoj që të reflektojmë se sa shumë kemi fituar si komb në këto tri dekada.