Flasin familjarët e 15 vjeçarit që u godit nga treni në Gjermani (VIDEO)


Familjarët e 15-vjeçarit, Adrian Ramadani, i cili ndërroi jetë pasi u godit nga treni në Zvicër, thonë se informacioni i vetëm që kanë është se ka ndodhur aksidenti dhe se tash janë në pritje të procedurave të autoriteteve atje.

Hafir Rexha, një nga të afërmit e tij, deklaroi për Klan Kosovën se varrimi do të bëhet në fshatin Panorc të Malishevës.

”Për mënyrën e varrimit edhe procedurat tjera jemi në pritje të procedurave nga shteti zviceran dhe va rrimi do të bëhet këtu” tha ai për Klan Kosova, transmeton Albinfo.ch.

Të afërmit në Kosovë thonë se nuk kanë informacione për rrethanat e kësaj ngj arjeje tra gjike, ndërkohë që mediat zvicerane kanë shkruar se të shtunën mbrëma kur ka ndodhur aksídenti ka pasur grindje mes grupeve të të rinjve në stacionin e trenit.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…