Flasin familjarët e Kujtim Fejzulit: Kohëve të fundit u bë shumë agresív (VIDEO)


Kujtim Fejzuli, s ul muesi i vr arë në Vjenë është me prejardhje nga Çellopeku i Tetovës, por i lindur dhe rritur në Austri.

Familjarët e Kujtimit nuk kanë dashur të flasin para kamerave, por kanë rrëfyer për TV21 se Kujtim Fejzuli kohëve të fundit ka shfaqur a gresivitet dhe ka qenë i veçuar nga familjarët e tij.

Sipas familjarëve Kujtimi ka ardhur shpesh në fshatin Çellopek gjatë pushimeve verore dhe dimërore.

Videon nga me raportin nga fshati Çellopek mund ta ndiqni më poshtë: