Flasin familjarët e të mbyturit në Vitomiricë: Nuk dimë si dhe pse ka ndodhur rasti

Një 60-vjeçar ka mbetur i v rarë sot në fshatin Vitomiricë të Pejës pas p lagëve nga një s ulm me th ikë, shkruan Gazeta Sinjali.

Vëllau i tij, ka thënë se familja nuk e dinë se si ka ndodhur derisa te k onflikti mes tij dhe fqinjëve që ka përfunduar t ragjikisht.

“Nuk e di që kemi pasë diçka. Para dy ditë kam qenë këtu në iftar. Sikur të kishte pasur ndonjë m osmarrëveshje do të më tregonte”, ka thënë për Klan Kosova, vëllai i të vdekurit.

“Sot më lajmëroi gruaja e tij se ai ka vdekur, ajo nuk e di si ka ndodhur rasti. Në rrugë ka ndodhur rasti, ai ka qenë duke ardhur për në shtëpi. Ka qenë në shitore.

A i kanë dalë në prit a si ka ndodh nuk e di”.

“Nuk e kemi marrë t rupin, as asnjë nuk dimë asgjë. Nuk është dashur të ndodhë kjo”, tha ai.