Flet sërish biznesmeni që fle me burra/ Kam pasur një prift, ishte nam fare në krevat

Flet sërish biznesmeni

Biznesmeni i njohur, Elton Ilirjani, e ka pranuar prej kohësh që është pjesë e komunitetit “LG BT” dhe në media është kthyer në pionerin kryesor të të drejtave të tyre.

Para disa ditësh në emisionin “PërPuthen”, Graciano Merko, deklaroi se është bi se ksual.

“Më keni lënë për në fund, atëherë dua të them dy gjëra. E para tek deklarata e Gracianos unë e përgëzoj, por kam një pikëpyetje për të gjithë këtë deklaratë. Unë shikoj që aty ka një të pavërtetë, ose Graciano është g ay dhe ka frikë ta pranoi dhe teoria e tij mbi bis eksua lite tin është pak e paqartë dhe ai ishte paragjykues ndaj ga y ve dhe tha është më keq të jesh g ay.

Graciano duhet të jetë më i kujdesshëm kur shprehet në media. Unë nuk mund të flas dot me 100% siguri por flas me atë që ndjej unë. Unë pastor kam pasur të dashur. Kam pasur të dashur pastor në Shqipëri dhe ai është bis eks ual dhe këto hipokrizitë shqiptare ti lëmë me një anë.