Flet shkencëtari Italian: Ja kur do të mbaron Pandemia..


Pandemia me Kovid-19 do të përfundojë në periudhën prill-maj të vitit të ardhshëm, pohon shkencëtari italian nga Universiteti në Napoli, profesori Françesko Sanino.

Ai udhëheq me një grup shkencëtarësh dhe hulumtuesisht, të cilët paraprakisht, me ndihmën e metodës matematike, parashikuan se vala e dytë e pandemisë do të jetë mes tetorit dhe nëntorit.

“Vlerësimet tona u treguan shumë të besueshme, presim që Qeveria t’i marrë parasysh rezultatet deri tek të cilat erdhëm dhe të ndërmarrë masa përkatës në kohë, për fat të keq kjo nuk ndodhi”, theksoi profesori Sonino.

Ai pohon se tani jemi në fillim të valës së dytë të pandemisë me Kovi-19 dhe se efikasiteti i masave të ndërmarra do të japin rezultate për shumë javë.

Sipas vlerësimeve të publikuara në revistën shkencore “Sajantifik riport” në Itali do të mund tetë milionë njerëz të infektohen me koronavirusin e ri.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…