Flet vëllau i gruas që dyshohet se i mori jetën burri (VIDEO)


Mirjeta Zeka-Shabani nga Mitrovica, e cila ka jetuar në Gjermani prej disa vitesh, është zhdu mur që një vit e shtatë muaj.

Mirjeta, besohet se është zhdu kur nga 31 marsi e vitit 2019 kur edhe ishte dita e fundit e qëndrimit të saj, në Kosovë, dhe ajo kishte planifikuar të kthehej sërish në Gjermani ku jetonte me bashkëshortin.

Vëllezërit e saj dyshuan fillimisht se motra e tyre nuk ishte zhdukur, por ishte v rarë nga bashkëshorti i saj.