Foto e fundit e gruas së Veton Surroit iu lë pa fjalë

Janë prej vitesh bashkë dhe kanë ndërtuar një jetë të re e të bukur pranë njëri tjetrit.

Fjala është për çiftin Veton Surroi e Blerta Syla, që kanë thyer barrierat e moshës dhe çdo gjë tjetër për të qenë pranë njëri tjetrit.

Çifti kanë dy djem, që tashmë janë rritur dhe portreti familjar duket i mrekullueshëm.

Ish “Miss Kosova”, ani pse në të 40-tat, ende po duket shumë bukur dhe larg imazhit të zonjës klasike.

Kjo është foto e fundit e Blerta Syla-Shrroi./kosovarja