Foto e vogëlushit po thyen zemra nëpër botë, arsyeja që ai po qëndron ashtu do të ju bëjë me lot…

Foto e vogëlushit

Asnjë fëmijë nuk duhet të flejë në tokë në rrugë. Jam e sigurt që nëna nuk kishte zgjidhje. Zoti i bek oftë të gjithë që të bëjnë më të lehtë jetën. Mendohet se babai i foshnjes jetonte jashte vendit per te punuar dhe siguruar buken per familjen, ndersa pjesa tjeter e familjes kishin mbetur ne rruge. Fotoja e vogelushit po thy en zemra neper bote… Ju ftojm ta ndiqni vidjeon ne vazhdim.