Fotografia e rrallë e Komandantit legjendar të UÇK-së, Adem Jashari kur ishte i ri


Një fotografi e paparë kur ishte i ri, e komandantit legjendar të UÇK-së, Adem Jashari, është publikuar në rrjete sociale, përcjell Bota sot.

Fotografia është realizuar në një periudhë kohore kur Komandanti kishte qenë një djalosh i ri.

Atëbotë mjekër nuk kishte, por çfarë nuk i mungoi asnjëherë ishte dëshira dhe vullneti i madh për ta parë Kosovën të lirë dhe të bashkuar me Shqipërinë. Ky vullnet, vërehet në sytë e tij plotë ëndrra, për të ardhmen e ndritshme të kombit shqiptar.

Lavdi komandantit!