Fotoja që u bë virale: Vajza rri 7 orë mbi makinë për të parë nga dritarja Nënën me Kóvíd


Një vajzë italiane ka qëndruar me orë të tëra mbi kabinën e makinës në këmbë, për të parë nënën e saj të infektuar me Kóvíd në dritaren e spitalit.

Fotoja është shkrepur nga një banor që jetonte afër spitalit, “Salvatore Amura”.

Ai ka treguar shpresën e vajzës për të parë nënën e saj, e cila ndodhet e shtruar në spitalin Kóvíd në Como të Italisë.

Ajo ka qëndruar rreth 7 orë në këmbë duke shpresuar se do të shikonte nënën e saj.

“Në këtë situatë ndodh të shohësh familjarë dhe miq të cilët përpíqen të përshëndesin njerëzit e tyre, t’i bëjnë ata t’i ndjejnë afër, kjo është një fotografi që e bën ze mrën të ndjejë. Vajza qëndronte aty dhe nuk dorë zohej nga ora 10 e mëngjesit, deri në 5 pasdite, momenti kur unë bëra foton. Shpresoj që kjo situatë të mbarojë e çdo gjë të kthehet normalítetít”,- shkruan Salvatore në rrjetin e tij social.