Frashër Krasniqi: Albini do të bëhet diktator e ta kthej vendin si Shqipërinë në kohën e Enverit

Frasher Krasniqi tho,te se Albin Kurti mund te behet díktator e ta kthej vendin si Shqipernine ne kohen e Enverit
Anëtari i Partisë Socialdemokrate, Frashër Krasniqi, po vazhdon ta krítikoje Lëv,izjen Vetëvendosje dhe liderin e saj, Albin Kurtin, raporton Gazeta Express.

I ftuar në emisionin Frontal në T7 me Arsim Lanin, Krasniqi ka thënë se me Kurtin mund të përsëritet një díktaturë si ajo e Enver Hoxhës në Shqipëri.

Ai tha se Vetëvendosje ka vullnet për të shkuar në këtë drejtim.
“Ne Kosove do të përsëritet një díktaturë si e Enver Hoxhës në Shqipëri. Nëse mëherët díktaturë ka qenë me ekzistu vetëm një televizion, sot díktatura është që lideri shkon te televizioni që e zgjedh vetë, i zgjedh analistat vetë e i zgjedh pyetjet vetë, gjë që e bëri Albin Kurti para disa ditëve dhe kjo është një shenjë. Ky njeri nuk e pranon asnjë sfidë. Unë nuk e di në çfarë niveli mbrrin, sepse me ndodh një dikta.turë duhet të plotë.sohen edhe rrethana tjera, por e di çfarë vullneti ka Lëvi.zja Vetëvendosje”, ka shtuar ai