Fushë Kosovë, Gruaja e bën për spital burrin e tij

Një grua në Fushë Kosovë ka s ulmuar fízikísht bashkëshortin e saj.

Policia raporton se e njëjta ka ushtruar edhe dh unë psíqíke ndaj víktímës, shkruan Reporteri.net.

Me vendim të prokurorit e d yshuara është dërguar në mbajtje.

“Është a rrestuar e d yshuara femër kosovare pasi e njëjta ka ushtruar dh unë fízíke dhe psíqike ndaj víktímës bashkëshortit të saj kosovar. Me vendim të prokurorit e dyshuara është dërguar në mbajtje”, thekson raporti. /Reporteri.net