Gani Geci: A është Valon Syla i biri i serbes me emrin Oliverë (OLA)?


Ish deputeti i LDK-së ka vazhduar përplasjen me gazetarin Valon Syla. Geci ka shkruar se Syla paguhet për të shkruar.“Unë edhe ti askund nuk i kemi mexhat afër as malet as kullosat as një të keqe nuk e di që ta kam ba ndonjëherë. Ti i merr paret për këtë që ke fillua jo unë, unë vetëm po mbrohna nga soi i jot dhe siç jam mbrojt nga propag anda e Shtabit të Përgjithshëm që nja 22 vjet . Ata me kanë kerkua falje, por besoj që edhe ti ke mem kerkua falje njejtë sikur shefat e tu”, shkruan ndër tjerash Geci, përcjellë “Bota sot”.

Postimi i plotë: