Gani Geci i publikon Vjosës një video që ajo nuk do të donte ta shihte kurrë..!!


Gani Geci, në faqen e tij në facebook ka publikuar një video, të cilën Vjosa Osmani tani nuk do të dëshironte ta shikonte. Në video, Osmani kishte deklaruar se ”ditën që nuk jam në LDK, nuk do të jem në politikë”, shkruan “Bota sot” /Pamjet mePosht

“Krejt karriera ime lidhet me LDK-në dhe do të lidhet vetëm më LDK-në. Kurrë me asnjë parti tjetër”, kishte thënë ndër tjerash Vjosa Osmani në vitin 2017.