Gani Geci: Në vitin 1993 i kemi hangër 2 qengja e i kemi pi dy gajbe birra, aty ka qenë edhe Adem Jashari

Zyrtari i LDK-së, Gani Geci e ka vazhduar edhe sot debatin për familjen Jashari, duke thënë se u shtarët atëherë kishin shkuar në xhami, por edhe kishin pírë r aki, raporton Gazeta Express.

Në Facebook, ai ka publikuar një video, derisa ka thënë se e kujton mirë vitin 1993 kur kanë qenë në odë të Osman Gecit.

“Ne luf tëtarët e lirisë shpesh kemi përcjell hoxhën deri në Xhami për me i fal taravit, kemi shku me falë Bajramin, kemi pi birra,kemi pi raki, kemi ngrënë mish qengji, kemi gj uajt edhe d erra të e gër. E kujtoj mirë në vitin 1993, kur ka hy në odë të re Osman Geci, unë sapo u ktheva nga Gjermania dhe ua kam dërgua dy qengja të p jekur”, ka shkruar Geci.