Gani Geci: Nëse do të dënoheshin ish-krerët e UÇK-së, do të ndihesha i lehtësuar


Ish-deputeti i LDK-së që është edhe dëshmitar në Gjykatën Speciale, Gani Geci, ka thënë se do të ndihej i leh tësuar nëse ish-krerët e UÇK-së do të dën oheshin për disa v rasje.

Geci thotë se do të ndihej i leh tësuar nëse ata do të dënoheshin për v rasje të shqiptarëve, shkruan Reporteri.net.

“Nëse dë nohen ata për v rasje të shqiptarëve, do të ndihesha i leh tësuar”, ka thënë Geci në Kanal10.

Ndërkaq, ish-deputeti Geci ka thënë se i lehtësuar do të ndihej edhe nëse ish-krerët e UÇK-së do të dënoheshin për v rasje të kundërshtarëve politikë.

“Nëse do të dënoheshin kundërshtarët politikë, do të ndihesha i lehtësuar. Sepse e dimë që ak takuza përfshin edhe v rasjet e kundërshtarëve politikë”, ka potencuar ai.

Ndër të tjera, Geci thotë se atij i vjen keq kur i sheh ish-krerët e UÇK-së të ak uzohen me prova të Serbisë, mirëpo thotë se nuk i vjen keq nëse gjy kohen për k rime ndaj shqiptarëve dhe kundërshtarëve politikë.