Ganimete a je ti? shikojeni sa shumë i shkojnë këto veshje tradicionale (PAMJE)

Ganimete Jashanica është një ndër këngëtaret që gjithmonë qëndron në top formë.

Me përkushtimin që ka ndaj vetës, ajo shumicën e koës kalon në lajm me pozat që mer, shkruan “Kosovarja”.

Këtë hërë, në një veshje të bukur dhe tradicionale Ganimetja duket bukur me grimin që ka realizuar.

Për më shumë, e dëshmon imazhi që do ta shihni.

Duket si vajzë e re apo?