Ganja: Eh moj Vjosë: Hyre në Presidencë me 100 kg dhe do të dalësh nga aty me 50

Në fjalimin e saj vjetor në Kuvend, Vjosa Osmani foli edhe për pamjen e saj të jashtme, siç ajo i quajti sulmet që i janë bërë, shkruan Gazeta Online Reporteri.net.

Presidentja e vendit tha se nuk do të zmbrapset edhe kur do ta sulmojnë për pamjen e saj të jashtme.

Për këtë ka reaguar deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu e cila ka thënë se me që presidentja e ka bërë pjesë të fjalimit vjetor pamjen e jashtme, atëherë ajo duhet të shpjegojë edhe diçka tjetër.

“A nuk është zmbrapsje ikja dhe operimi i lukthit në Turqi? Dhe atê në kundërshtim me kushtetutën e Republikës së Kosovës”, ka qenë pyetja e Musliut drejtuar Osmanit.

Tutje, deputetja e PDK-së, thotë se Osmani do të mbahet si kompleksgjike e inatçore, dhe se në Presidencë hyri me 100 kilogramë, por do të dalë nga aty me 50.

Statusi i plotë:

Të gjykosh të tjerët për pamjen nuk është mirë, por mëqenëse ti vet e paske bërë pamjen tënde pjesë të fjalimit vjetor atëherë na thuaj:

A nuk është zmbrapsje ikja dhe operimi i lukthit në Turqi? Dhe atê në kundërshtim me kushtetutën e Republikës së Kosovës.

Si presidente ti do të mbahesh në mend veç si inatiqore, kompleksgjike, përçarëse dhe urrejtese deri në palcë! Me qe paske hyrë të kg. Po ta them troq: Do të mbahesh në mend si një GRUA që hyri në Presidencë me 100 kg e do të dalë nga aty me 50 kg.

Ti mund të jesh çkado përveç presidente.