Gazetari i njohur amerikan e quan Thaçin zotëri dhe patriot: L uftoi me Serbinë që të mbrojë popullin e tij!


Gazetari i njohur amerikan i “FOX News”, Geraldo Rivera, ka komentuar ak takuzën e Gjykatës Speciale për ish-presidentin e Kosovës Hashim Thaçi, shkruan Gazeta Metro.

Me anë të një postimi në Twitter, gazetari i njohur amerikan Geraldo Rivera, ka thurur lavde për ish-presidentin Hashim Thaçi, pasi këtij të fundit ju konfirmua ak takuza nga Gjykata Speciale.

Rivera ka thënë se nuk i di specifikat e ak takuzës së Hashim Thaçit, por se mund të tregojë që gjatë luf tës ai ishte një zotëri dhe patriot që luf tonte për të mbrojtur popullin e tij.

“Nuk i di specifikat e ak uzave të Hashim Thaçit. Por pasi e kam takuar gjatë ditëve të zymta të agresíonit të Serbisë kundër Kosovës, mund të vetëm se ai ishte një zotëri dhe patríot që luf tonte për të mbrojtur popullin e tij kundër një ar miku shumë më të madh, vde kjeprurës. Shumë shqiptarë të Kosovës vdíqën në ato luf time”, ka shkruar Rivera.

Më poshtë postimi i plotë i tij.