Geci: Shtëpia e Thaçit nuk ka derdhur asnjë pikë gj ak për këtë vend


Ish-ushtari i UÇK’së, Gani Geci, ka thënë në emisionin Pressing në T7 se familja e presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, nuk ka derdhur asnjë pik gj ak nëpër luf tërat ndaj Serbisë.

Geci ka thënë se familja e tij po linçohet për të pavërteta. “Unë nuk e lëshoj këtë vend kurrë. Kam dhënë shumë për këtë vend. Linçimi ndaj meje dhe familjes sime për të pavërteta është i papranueshëm”, tha ai.

“Sa anëtarë të familjes i ka pasur Thaci në lu ftë. Shtëpia e Thacit nuk ka derdhur asnjë pikë gj ak për këtë vend. Ka familje të dësh morëve që për 100 vite luftë me Serbinë kanë humbur mbi 20 meshkuj. Ndoshta edhe më shumë. Ku janë sot ata?”

“Thaci kishte të drejtë të thotë në gjykatë se Glauk Konjufca dhe Albin Kurti janë prapa organizatës “Syri i Popullit”. Pse nuk kam të drejtë unë të kërkojë drejtësi për të vra rët?”, shton ai /Express

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…